Оферта № 245993

Дава под наем промишлени имоти, 460 кв.м., в Пловдив‎ за 3 680 €

Бизнес центъра е изключително луксозна офис сграда клас А от ново поколение, отговаряща на нарастващото търсене на модерни и удобни офис площи на територията на град Пловдив. Проектирана е като офис сграда от висок клас, отговаряща на съвременното бизнес общество.
Атрактивно местоположение в бизнес зоната на Пловдив, функционалност на работните пространства, наличие на най-съвременни сградни инсталации, както и високотехнологичен екстериор и интериор. Изчистената геометрия и правилните пропорции, съчетанието от метал и стъкло подчертават деловия характер на зданието.Заради близостта си с Международния панаир и директната връзка с центъра на града чрез Пешеходния мост, този район, граничещ със северния бряг на река Марица, се превърна в активна бизнес зона с множество офисни, банкови и търговски обекти.
Сградата се състои от едно подземно ниво, предназначено за паркинг, партер с обществено-търговско предназначение и шест етажа с офиси.
Партерът заема площ от 530 кв.м.На следващите шест типови етажа са разположени общо 12 офисни модула тип отворени пространства. На всяко ниво има по две административни единици - в източната с площ 200 кв.м, и в западната - с площ 300 кв.м. Те са свързани посредством коридор, в който е ситуирано комуникационното ядро.
Освен всички необходими инсталационни системи като водопроводна, канализационна, електроинсталация са изградени и аварийна осветителна инсталация, видеонаблюдение, климатична инсталация, структурно окабеляване и други.
В екстериорното оформяне на бизнес сградата е заложена фасада от естествен камък, монтирана върху метални профили. Остъклението по фасадата е структурно с нискоемисийно стъкло с висок коефициент на топлосъхранение и със стоманени профили от висок клас - на фирма АLUKonigSTAHL SCHUCO.Климатична система VRV Daikin- икономична система за отопление с ниско потребление на енергия.
 

Тип имот
промишлени имоти
Вид
офис
Строителство
нов монолит
Населено място
Пловдив‎
Квартал
Кършияка
Площ
460 кв.м.
Етажи
Изложение
Цена
3 680 €
Цена/кв.м.
8 €/кв.м.

Галерия

Брокер

Атанаска Костова

naska@rentalbg.com

тел.: 0889 29 57 93

Запитване към оферта

Подобни оферти