За нас

Управление на имоти

„РЕНТАЛ“ е агенция за недвижими имоти, която оперира в България от 1998 г. и предлага широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. „РЕНТАЛ“ съдейства на клиентите си в целия процес по покупка или продажба на недвижими имоти. Нашите контакти и добре изградени отношения с водещи фирми в различни области ни дават възможност да предоставяме професионална помощ при избор на финансиране на избрания от клиентите имот, при ремонт или избор на довършителни работи, обзавеждане според личните предпочитания на клиентите и пренасяне на вещи на клиентите. Нашето желание е да помогнем така, че процесът по избор на нов дом да бъде максимално улеснен и безпроблемен.

Нашите професионално обучени консултанти са на ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници те ще ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с разбиране и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения.

Основни наши принципи

  • Партньорство – нашият клиент е наш партньор. Ние работим заедно.
  • Надеждност – ние сме сигурен, отговорен и честен партньор.
  • Професионализъм – ние гарантираме качеството на предоставяните от нас услуги.
  • Грижа – ние зачитаме личното отношение към нашите клиенти.
  • Отговорност – ние спазваме нашите обещания.

Нашата мисия – да намерим ключа към вашите мечти

Никога не е просто къща или апартамент. Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

Бъдете абсолютно сигурни, че ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, който подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Затова и нашият екип е съставен от хора, събрани не на случаен принцип. Важно е хората, които сме част от екипа на "РЕНТАЛ" да имаме сходни разбирания с клиентите си, защото така в максимална степен можем да им бъдем полезни. Всеки един от нас допринася към развитието ни с ярката си идентичност и е неоспоримо важна част от цялото, наречено агенция за недвижими имоти „Рентал“.