Оферта № 239261

Дава под наем промишлени имоти, 250 кв.м., в Пловдив‎ за 1 500 €

Предлагаме под наем помещение с площ 250 кв.м. находящ се в бизнес сграда на 3 етаж.
Помещението представлява голямо open space пространство с отлична осветеност и обособени 4 помещения за офиси както и самостоятелен санитарен възел с 3 тоалетни и тераса с площ 4кв.м.
Обектът е подходящо окабелен и е особено подходящ за IT компания. Налична система за мониторинг и охрана на обекта (СОТ).
Бизнес центърът е с контролиран достъп. Разполага с отлична комуникационна инфраструктура, като сградата е комуникационен хъб на всички интернет доставчици в града.
Обектът е след основен ремонт с нова настилка и нова енерго ефективна климатична техника.
Офисът се намира на много комуникативно място в близост до централна градска част и множество институции, Пловдивски и технически университети, централна и сточна гара. В бизнес сградата има компании в сферата на услугите, търговски обекти, заведение за хранене, медицински център и банкови институции. В близост има отлична възможност за паркиране с общински платен и безплатен паркинг, както и възможност за абонамент за паркиране в подземния паркинг на бизнес сградата. Спирки на градския транспорт са в непосредствена близост до обекта.
Посочената цена е без ДДС!

Тип имот
промишлени имоти
Вид
офис
Строителство
Населено място
Пловдив‎
Площ
250 кв.м.
Етажи
7
Изложение
Цена
1 500 €
Цена/кв.м.
6 €/кв.м.

Галерия

Брокер

Чавдар Марев

chavdar@rentalbg.com

тел.: 0888 47 75 23

Запитване към оферта

Подобни оферти

...
офис
Тракия
260 кв.м.

1 650 лв.

Предлагаме под наем  производствена/офис площ 260м2. Включван няколко бани, Душ, Множество офиси, с възможност за изграждане на кухня, тера ...
...
офис
Кючук Париж
250 кв.м.

740 €

237894 Офисът е обзаведен. Има монтирани климатици във всяка стая - нови, енергийноефективни. Настилката е 100% ламинат в отлично състояние. Стените и ...