Оферта № 247493

Продава промишлени имоти, 66 кв.м., в Пловдив‎ за 81 500 €

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА Агенция Рентал предлага напълно оборудван салон за красота. Обектът е след луксозен основен ремонт и е със статут на салон за красота с всички необходими за това документи. Намира се близо до стадион Христо Ботев, на много комуникативно място и е заобиколен от жилищни кооперации. Разгърнат е на 2 нива, като основното (на партера) е с обособени 2 фризьорски места, помещение за козметика, места за маникюр и педикюр, тоалетна с баня, малко сервизно помещение. Монтиран инверторен климатик MITSUBISHI (след пълна профилактика). На долното ниво е монтиран турбосолариум BLACK POWER (нови лампи и пълна профилактика с писмена гаранция от оторизиран сервиз). Там е и зоната за масаж, отделена с параван.
Салонът се продава с цялото оборудване във вида, който е на приложените снимки.АГЕНЦИЯТА РАЗПОЛАГА С КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Тип имот
промишлени имоти
Вид
фризьор. салон
Строителство
нов монолит
Населено място
Пловдив‎
Квартал
Център
Площ
66 кв.м.
Етажи
Изложение
Цена
81 500 €
Цена/кв.м.
1235 €/кв.м.

Галерия

Брокер

Атанас Митев

atanas@rentalbg.com

тел.: 0896 27 28 86

Запитване към оферта

Подобни оферти

...
фризьор. салон
Смирненски
65 кв.м.

60 000 €

Продавам магазин/фризьорски салон  в кв. Христо Смирненски. Магазина е на две нива- долно ниво кота -3.20 м. е 15.12кв.м.  склад и санитарен в ...