Оферта № 246279

Продава промишлени имоти, 1382 кв.м., в Хисаря за 549 000 €

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ РЕНТАЛ ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА БЕЗ КОМИСИОННА !!! !!!  Педлагаме за продажба бутиков хотел в супер центъра на гр. Хисаря . Сградата е на 4 етажа, с 13 стаи и 1 апартамент. На партера е разположен магазин, ресторант, рецепция и лоби бар.

Площ УПИ 538 кв. м

ЗП 343 кв. м

РЗП 1039 кв. м + 343 кв. подземно ниво.

Партер 343 кв. м

2 ет. 232 кв. м

3 ет. 232 кв. м

4 ет. 232 кв. м 

Инвестиционен потенциал: С търговски успех и утвърдена репутация, хотелът предлага огромен потенциал за растеж и развитие. Стабилния поток от туристи през цялата година, в комбинация с уникалната атмосфера на Хисаря, гарантира висок доход за бъдещите собственици.

Причини за инвестиция:

  • Идеално местоположение в сърцето на Хисаря
  • Уникален бутиков хотел с разнообразни удобства
  • Висок потенциал за туристически и бизнес успех

Град Хисаря се намира в централната част на България, под южните склонове на Средна гора, на 346 м н.в. Отстои на 44 км северно от областния град Пловдив и 24 км южно от град Карлово.Релефът е оформен от плавния преход от склоновете на Средна гора към Горнотракийската низина  . Климатът е преходно-континентален с топла и мека зима. Хисаря се отличава с 22 минерални извора с различни физико-химични характеристики и температура и с доказани лечебни свойства . В града се поставят основите на организираното балнеолечение в България. Минералните води от гр. Хисаря се използват както за питейно лечение на бъбречно-урологични, жлъчни, стомашно-чревни и чернодробни заболявания, така и за къпане при лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, на обмяната на веществата и ендокринната система и гинекологични заболявания.Всички паметници на културата в Хисаря са експонирани в подходяща паркова среда и са достъпни за посещение от гостите на града.

Не изпускайте тази изключителна възможност да придобиете хотел в един от най-привлекателните туристически райони в България. За повече информация и оглед, моля, свържете се с нас.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ОГЛЕДИ И КОНТАКТ:  0878 649 166

Тип имот
промишлени имоти
Вид
хотел
Строителство
нов монолит
Населено място
Хисаря
Квартал
Център
Площ
1382 кв.м.
Етажи
4
Изложение
Цена
549 000 €
Цена/кв.м.
397 €/кв.м.

Галерия

Брокер

Зарко Славчев

zarko@rentalbg.com

тел.: 0878 64 91 66

Запитване към оферта

Подобни оферти